keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ysibaari eli Bar 9

Ravintola joka on pysynyt pystyssä samalla paikalla yli kymmenen vuotta on epäilemättä tehnyt jotain oikein. Ysibaarin kalakeitto (ainakin sillä kertaa kala oli lohta), nimeltään Naantali, on mielestäni yksi niistä asioista minkä takia sinne suunnistaa toistekin. Keiton saa valita kirkkaana tai kermaisena, itse otin kirkkaan ja kaikki tuntui olevan kohdallaan paitsi hinta. Mielestäni yli 9 euroa on aika kova hinta soppalautasesta ja parista palasta ruisleipää.

Kirvelevähköstä hinnasta huolimatta keitto jäi positiivisena kokemuksena mieleen joten sitä piti saada pari viikkoa myöhemmin uudestaan. Valitettavasti kalaa ei kuitenkaan sinä aamuna oltu saatu joten kokeilin kanakorianteriwokkia jonka pitäisi oleman jonkin sortin lippulaiva-annos ja klassikko. Ei ollut. Oli soijassa kuivaksi kärtsättyä kananpalaa ja nuudeleita. Oli siinä vähän korianteriakin ja päälle ripsaistu seesaminsiemeniä mutta annos oli melkoinen pettymys. Arvelisin itsekin tekeväni parempaa kännissä aamuyöstä. Seuralaisen pasta-annoskin jäi kesken.

Luultavasti kokilla oli vain huono päivä mutta varmuuden vuoksi taidan toistaiseksi lounastaa muualla. Paikkoja kuitenkin riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti