torstai 22. marraskuuta 2012

Santa Fé

 Helsingin keskustan Santa Fé tarjoaa aivan kohtuuhintaista lounasta ja annokset ovat ainakin tällä käyntikerralla hätkähdyttävän jykeviä.

Makua ei kuitenkaan meinaa löytyä sitten millään sen enempää kuin mitä juustokastikepurkista on annoksen päälle isolla kädellä kaadettu. Kolmihenkisen seurueemme jokainen jäsen otti eri annoksen eikä kenelläkään tuntunut löytyvän oikein mitään hyvää sanottavaa syömästään satsista. Näistä tortilloista ja fajitoista ei oikein enää jaksa innostua kun tätä normi texmexiä on saanut joka paikasta sen viimeisen viitisentoista vuotta, sillä erotuksella että aikanaan säilykejalapeñot tuntuivat eksoottisilta ja kovin väkeviltä. Muistelisin myös ruokiin aikanaan kuuluneen reilusti tomaattisalsaa mitä ei ainakaan katkaraputortillaan ollut piisannut. Jäi myös hieman epäselväksi miten texmex-maailmassa tortilla eroaa burritosta, yhdennäköisyys oli suorastaan hätkähdyttävä.

Nyt tämä oli lähinnä tylsä. Ketjun muissa ruokaloissa on kuulemma parempaa. Ei tämäkään pahaa ollut mutta aika pitkästyttävää settiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti